Vis Vitalis

Kontakti

Vis Vitalis
storitveno in trgovsko podjetje d.o.o.

Ljubljanska cesta 4
4260 BLED

Tel: +386 (0)31 725 803
E-mail: info@vis-vitalis.si

kontaktni obrazec
Delovni cas

Od ponedeljka do petka:
zaprto

Ob sobotah:
zaprto

Zadnji nasvet

Zakaj potrebujemo potrdilo Eco Control?
V današnjem času je normalno, da delujejo podjetja po svojih principih in sistemih kakovosti, ki zagotavljajo skladnost s principi, ki jih preverjajo in potrjujejo neodvisne organizacije. Ti principi podjetij so le težko kontrolirani s strani uporabnikov proizvodov. Potrdila zagotavljajo skladnost proizvodov s pravili. Zakaj želimo individualno potrdilo? •Zavračamo uporabo surovin pridobljenih iz mrtvih živali. •Zavračamo uporabo visoko alergenih naravnih sestavin. •Uporaba in jasna deklaracija naravi identičnih konzervansov. •Zavračamo uporabo »skritih« konzervansov pod INCI izrazom »perfume«. •Uporabljamo Guerbetov alkohol, substance s s kompleksno strukturo, ki so podobne lipidom v človeški koži. •Znanstveno dokazana učinkovitost. Uporaba naravi identičnih aktivnih sestavin (dot recimo A vitamin, alantoin, B vitamini), v primeru, da bi substance izvirale iz mrtvih živali, ali, da bi bilo mogoče zaznati kontaminiranost nevarnih naravnih sestavin, ali kadar bi bile naravne sestavine podvržene prekomerni eksploataciji. •Dermatološko potrjena prilagodljivost na kožo. •Zavračamo uporabo natrijevega sulfata, ker lahko draži kožo. •Ohranjamo naravne vire surovin in energije.

zastavi vprašanje

Na strani je bilo: 3570 obiskovalcev
Ponudba
Prijazne prodajalke se trudimo, da Vam s svojimi strokovnimi nasveti in z znanjem, ki ga utrjujemo na različnih seminarjih in predavanjih, poskušamo odgovoriti na vsa Vaša vprašanja, mimogrede pa Vam razkrijemo še marsikatero drobno skrivnost glede ličenja, izbire parfumov in daril ali uporabe kozmetičnih izdelkov.

PRODAJNI PROGRAM:

- negovalna kozmetika
- dekorativna kozmetika
- lasna kozmetika
- kozmetika za nego telesa
- darila
- pripomočki za zdravo življenje
- medicinski pripomočki
darilni boni

NAKUP:

Poleg omenjene ponudbe blago lahko naročite tudi preko spleta. Za nakup se lahko odločite, tako, da željeni izdelek izberete pod rubriko vroče ta hip, ali nam enostavno pišete na e-mail.

Plačilo nakupa:

Blago lahko plačate po povzetju (v katerega bodo vračunani tudi stroški pošiljanja - Pošta Slovenije), ali pa ga osebno prevzamete v trgovini.
Annemarie Börlind

Opis:
Annemarie Börlind, osnoviteljica naravne kozmetike, je vedno imela popolno zaupanje v moč narave.
Že sredi 50. let prejšnjega stoletja, ko je ves svet močno verjel v napredek kemije, je ona zagovarjala drugačno mnenje: priznavala je pomen zelišč, naravnih olj in naravnih aktivnih sestavin tako za žensko, kot za moško kožo.
Annemarie Börlind - naravna lepota

Opis:
Negovalna krema za britje - nežna krema, ki mehča brado in tako omogoča gladko drsenje britve.

Gel po britju - osvežujoč gel, ki se hitro vpija in ne pušča mastnega filma. Učvrsti in gladi kožo. Vsebuje naravni kompleks proti staranju.

Balzam po britju - dodatni obrok nege za moško kožo. Ima učvrstilne in pomirjujoče značilnosti. Vsebuje kompleks proti staranju za naravno obnovo kože.

Obnavljajoča krema proti gubam - krema za bolj čvrsto in obnovljeno kožo. Vzpodbuja naravno regeneracijo celic kože in jo varuje pred škodljivimi zunanjim vplivi.

Obnavljujoči gel za tuširanje - zbudite se in doživite poživljujočo izkušnjo ob jutranjem tuširanju. Ali se zbistrite za večerni program.

Obnavljajoči losion za telo - revitalizira telo in duha s svojim svežim, športnim vonjem.

Deodorant v stiku - primeren tudi za občutljivo kožo. Ima športen vonj in je nežen za kožo.

Prebrali ste nekaj informacij o najboljši naravni kozmetiki. In na koncu še dobra novica: vaša koža nima le enega življenja. Ima jih več in lahko naredite veliko, da ji pomagate v vsakem obdobju posebej. Je že res, da lepota prihaja od znotraj, vendar ne le od tam. Trud se vedno izplača.
BERGLAND

Opis:
VITAMOBIL KREMA Z REPUŠEM – blaži vnete sklepe in bolečine v njih.
Domovina korenine repuša so stepska področja Namibije in Južne Afrike in je v tradicionalni ljudski medecini že dolgo poznana.

Izvlečki korenine repuša izboljšajo prekrvavitev, lajšajo bolečine vnetih sklepov, zmanjšujejo otekline in izboljšujejo gibljivost.
CARMEX

Opis:
Mazilo za ustnice brez katerega v teh zimskih dneh enostavno ne morete.
GAMILA SECRET

Opis:
Gamila Secret predstavlja blagovno znamko vrhunskih naravnih mil, ki nastajajo v Galilei v Izraelu. Izdelana so iz 80% oljčnega olja, dodano pa jim je še najmanj 600 drugih aktivnih sestavin. Posebnost mila Gamila Secret je v tem, da v 28 dneh vzpostavi bazičnost kože, zato je še posebno primerno za ljudi, občutljive na kožne alergije, zelo suho kožo in akne.

Priporočamo ga za umivanje obraza in celega telesa, zelo primerno je tudi za kopanje dojenčkov.
JEUNESSE

Opis:
Izdelki za dobro počutje z MRTVEGA MORJA, največjega SPA centra na svetu. Kozmetika JEUNESSE vam s ponosom predstavlja širok izbor vrhunskih SPA izdelkov, izdelanih, z namenom da vas popeljejo v magični svet SPA-jev, kjer lahko uživate in se hkrati znebite napetosti v vašem okolju, v vašem prostem času.

S svojimi 420 metri globine je Mrtvo morje eno največjih naravnih čudes sveta. Poleg tega, da je znana in ugledna zdravstvena in turistična destinacija, je Mrtvo morje tudi zelo bogat vir čistih mineralov.

Prepustite se prijetnim občutkom, ki vam jih ponuja JEUNESSE kozmetika – kakovost, ki je rezultat temeljitih raziskav in razvoja, z namenom doseganja najboljše nege za obraz in telo.

Kozmetika JEUNESSE je ustvarjena za razkošno nego vaše kože in splošnega dobrega počutja, obogatena z naravnimi cvetličnimi dišavami za vzdraženje vseh čutov pri osebni izkušnji SPA-ja.

Uživajte v imenitnosti osebnega SPA-ja z vašimi najljubšimi barvami in dišavami: nagajivi zeleni kivi in hruška, eksotični oranžni mango, osvežujoča rumena limona, čutna rdeča grenivka in romantična vrtnica.

SPA s petimi zvezdicami
Uživajte v imenitnosti osebnega SPA-ja z vašimi najljubšimi barvami in dišavami:

•nagajivi zeleni kivi in hruška,
•eksotični oranžni mango,
•osvežujoča rumena limona,
•čutna rdeča grenivka,
•romantična vrtnica,
•zeleni čaj,
•vanilija, lavanda in pačuli,
•karamela,
•vanilija in kokos,
•čokolada.
KEUNE

Opis:
Keune je eno od maloštevilnih neodvisnih podjetij na tem področju, ki je v celoti v lasništvu ene družine in proizvaja široko paleto proizvodov za profesionalne frizerje. Keune Haircosmetics ne dopušča, da bi komercialni motivi diktirali izbor sestavin, ki se uporabljajo v proizvodnji. Gospod GEORGE KEUNE se je posvetil raziskovanju in uporabi inovativne, moderne tehnologije v proizvodnji preparatov za lase. Keune Haircosmetics nudi proizvode vrhunske kvalitete polnjene v elegantno in ekskluzivno embalažo. Tako visoka stopnja kvalitete proizvodov je rezultat raziskovalnih naporov v enem najbolj modernih laboratorijev za raziskave in razvoj lasne kozmetike v Evropi.

LARIMAR

Opis:
Energijska sol iz sečoveljskih solin

Ljubezen do vode, morja, raziskovalni duh, vztrajno delo in zaupanje v povezanost so pripeljali do uresničitve vizije – zaživela je blagovna znamka Larimar.

Tradicionalnemu postopku pridelave soli, ki se je skozi stoletja uveljavil v Sečoveljskih solinah, je dodan edinstven postopek obogatitve z naravnimi zemeljskimi energijami. Energijo dodajamo tako, da slanici s pomočjo naravnih elementov, simbolov in vrtinčenja dodajamo informacijo , ki je značilna za najčistejše izvire pitne vode.
ORGANIX

Opis:
Predstavljamo vam edinstveno kozmetiko, narejeno na osnovi čistih, naravnih in organskih sestavin, ki vašo kožo ščitijo, lepšajo in zdravijo.

Za organsko kozmetiko se štejejo tisti artikli, ki vsebujejo najmanj 10% organskih sestavin. Ta artikel moram v celoti vsebovati najmanj 95% rastlinskih sestavin in največ 5% sintetičnih sestavin, ki niso na prepovedani listi.

Je blagovna znamka naravne kozmetike, ki je prejela ECOCERT pečat ki zagotavlja popolno ekološko kompatibilnost, in sicer za svojo naravno kolekcijo. Vsi izdelki naravne kolekcije vsebujejo 98-100 % sestavin naravnega izvora, večino iz okolij s certifikatom organskega pridelovanja.
Živa voda

Opis:
Analizirana je bila kemijska sestava Žive vode iz Trat v Tunjicah. Z EPC tehnologijo (elektrofotonsko zajemanje) je bil raziskan vpliv Žive vode na energijsko stanje človeka in nivo stresa, glede na optimum človekovega biopolja. Preverjen je bil tudi vpliv UV žarkov na lastnosti Žive vode.

Živa voda iz Tunjic pri Kamniku vsebuje 75 obstojnih elementov (človeško telo jih ima 84), torej vsebuje skoraj vse za samozdravljenje človeškega organizma. Živa voda iz Tunjic je desno sučna, kar je znak, da je energizirana s pozitivno zdravilno energijo, ki jo pridobi ko polzi po silicijevih plasteh energijskih centrov v Naravnem zdravilnem gaju v Tunjicah in je magnetizirana z Marijinimi energijami (Vir:Benjamin Creme).

V enem letu naredi od 64-92 m poti. Pri uživanju gre voda takoj v organizem in telo ne porabi nobene energije za presnavljanje le te.

Živa voda iz Tunjic pomaga človeku tam kjer je potreben pomoči. Živa voda iz Tunjic pomaga pri psihičnih in fizičnih težavah. Priporoča se pri težavah z očmi, kožo, ekcemi, pri poškodbah, opeklinah, ranah, želodčnih in prebavnih težavah, alergijah, krepi imunski sistem, pri rakastih obolenjih itd. Pri psihičnih težavah nas pomiri, nam odvrne negativne misli, nam je kakor luč na poti k višjim ciljem. Pri bolečinah si pomagamo z obkladki, pri poškodbah, težavah s kožo ali očmi mesta rahlo močimo.
S klikom na logotip podjetja boste preusmerjeni na njihovo stran. Za vsebine njihovih strani ne odgovarjamo.